De beste behandeling krijgt u in onze schoonheidssalon

Geen oneffenheden, rimpels, een doffe huid en ongewenste haargroei te lijf op een manier die bij u past. Laat u verwennen bij Joke Annink Schoonheidsspecialisten.

Gezichtsbehandelingen Amersfoort

Gezichtsbehandelingen

Cleans-behandeling
Laat uw huid uitgebreid en intensief reinigen. Door de stoombehandeling worden uw poriën goed geopend, waarna we de oneffenheden verwijderen. We sluiten af met een kalmerend masker en een beschermende crème. Hierbij krijgt u bijbehorend advies voor thuisverzorging.

Behandelingsduur

 • 45 min € 41,50
 • 60 min € 51,00

 

Relax-behandeling
Deze behandeling is inclusief een uitgebreide huidanalyse. U krijgt ook een heerlijke stoombehandeling. We modelleren uw wenkbrauwen. Daarna kunt u lekker ontspannen tijdens een massage voor uw gelaat, hals en decolleté. Waarna we een aangepast masker aanbrengen en u uitleg geven over het gebruik van het product.

Behandelingsduur

 • 60 min € 46,50

 

Luxe-behandeling
Laat u meenemen in luxe en weelde met deze exclusieve, huidverbeterende behandeling. Uw wenkbrauwen worden gemodelleerd. Deze luxe behandeling is inclusief heerlijke ontspannende massage en we brengen ook een passend masker en een geconcentreerd serum aan op uw huid.

Behandelingsduur

 •  90 min €67,00

 

Anti-Age-behandeling
De spectaculaire anti-verouderingsbehandeling heeft direct een liftend en verjongend effect. Tijdens de stoombehandeling worden uw wenkbrauwen gemodelleerd. Deze behandeling is inclusief een uitgebreide massage en een speciaal masker. Uiteraard ontvangt u ook een uitgebreide huidanalyse en een uitgewerkt huidplan. U zult versteld staan van het resultaat.

Behandelingsduur

 •  90 min € 87,50

 

Gala-behandeling
Na een ontspannen voorreiniging van uw gezicht, krijgt u een dieptereiniging met een peeling van uw gelaat. Daarna geven we uw huid een stralende teint met een modellage- of collageenvliesmasker. Uiteraard krijgt uw gezicht een nareiniging en een dagcrème. Uw huid is klaar voor een schitterende gala-avond.

Behandelingsduur

 • 30 min €45,00

 

Korte-relax-behandeling
Een fijne, korte behandeling voor iedereen die graag kennis wil maken met Joke Annink Schoonheidsspecialisten. Na een zorgvuldige reiniging worden uw wenkbrauwen gemodelleerd. U krijgt een weldadige stoombehandeling en een heerlijk masker dat na de inwerktijd als verzorging op uw huid achterblijft. Deze behandeling is ideaal voor iedereen met weinig tijd of als snelle oppepper.

Behandelingsduur

30 min €31,00

Wimperpermanent amersfoort

Wimperpermanent

De ideale look met prachtig gekrulde wimpers en een verleidelijke blik die 6 weken houdt. Uw wimperkrultang kan voorgoed de prullenbak in. Dat is beter voor uw wimpers die minder zullen afbreken en langer zullen groeien. Nog een tip? Laat uw wimpers verven voor een nog sprekender resultaat.  

Behandelingsduur

30 min €35,00

 

Microdermabrasie

Is uw huid dof of vaal? Heeft u last van storende rimpeltjes of oneffenheden? De fijne kristallen van microdermabrasie slijpen de dode huidcellen van de opperhuid. Na een aantal behandelingen gaat uw huid nieuwe cellen aanmaken. Door collageen en elastine gaat uw huid er jonger uitzien en krijgt het een fijnere structuur. Dit is een ideale zachte behandeling bij: huidveroudering, pigmentvlekken, fijne rimpeltjes en lijntjes, egaliseren van littekens na een operatie, grove poriën, acne, littekens, gerstekorrels en mee-eters. 

Advies
U behaalt het beste resultaat als u deze behandeling één keer per week of anderhalve week krijgt. In totaal 6 keer.

Behandelingsduur

60 min € 80,00

 

Oxypeeling

Geef uw huid haar stralende jeugd terug. U krijgt een glad en stevig huidoppervlak met een schitterende teint. De oxypeeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar de ‘behandeling voor een nieuwe huid’. Dit alternatief voor dermatologische peeling laat in één uur uw rimpels, pigmentvlekken, grauwe teint en verstikte huid (het gevolg van roken en luchtvervuiling) verdwijnen.
 

De behandeling in onze schoonheidssalon start na de reiniging met een glycolzuurpeeling, hiermee verwijderen we de dode huidcellen. Daarna krijgt uw huid zuurstoftherapie, waarbij we een bruiseffect op uw huid creëren. De zuurstof stimuleert celvernieuwing en verwijdert de grauwe resten. Resultaat? Een glad oppervlak, een regelmatige huid met hertekende contouren en een stralende, rozige teint. 

U heeft geluk. De behandelingspijs is nu verlaagd van €70,00 voor €60,00.

 

Man-Expert

Man u mag ook best goed voor uzelf zorgen. U krijgt een voorreiniging en een huiddiagnose. Hierna reinigen we uw huid diep en geven we uw gelaat een peeling. We verwijderen uw comedones en brengen een passend masker en een geconcentreerd serum aan op uw huid. U krijgt ook een ontspannen gezichtsmassage.

Behandelingsduur

 • 60 min €56,50
Manicure Amersfoort

Gelpolish

Altijd al mooi gelakte nagels willen hebben met de uitstraling van een kunstnagel? Dan is gelpolish zeker iets voor u. Deze gellak blijft 2 weken lang onbeschadigd op uw handnagels zitten, en op uw teennagels zelfs maar liefst 9 weken. Daarbij geeft de lak een schitterende glans.

Prijs €22.50

Handverzorging:

 • Manicure €35,00
 • Paraffinepakking €14,00
 • Peeling €6,00
 • Nagels lakken €9,50
oasisbeauty

Annebeth en Annemieke

Wellicht heeft u het nieuws al gehoord? Joke Annink, uw schoonheidsspecialiste gaat vanaf 1 november 2018 met pensioen.
Na een prachtige loopbaan als allround-specialiste draagt zij het stokje aan ons over. Tot 1 november 2018 zal zij haar werkdagen rustig gaan afbouwen en zult u ons vaker gaan zien. De naam van onze salon is Oasis Beauty, een plek voor schoonheid en ontspanning.

Huidverbetering is een belangrijke pijler in onze salon, een persoonlijk plan van aanpak hoort daar helemaal bij. Wat wilt u graag verbetert zien, dan gaan we daar gericht mee aan de slag. Samen met u werken we toe naar het hoogst haalbare resultaat. We nemen de tijd voor u en uw huid.

We blijven werken met het voor u vertrouwde merk Esthederm, tegelijkertijd kunt u kennis maken met onze andere merken 'Organic Boost' en 'Naturgeist'. Twee groene cosmeticalijnen, waar het goede van wat de natuur biedt in is verwerkt.

Duobehandelingen!
Altijd al samen met een vriendin of met je moeder tegelijk een behandeling willen beleven?  Het kan, kom samen genieten!

Makkelijk bij Oasis Beauty online een afspraak boeken
Neem gerust een kijkje op onze website oasisbeauty.nl om de sfeer alvast te proeven! Hier is het ook mogelijk om online uw afspraak in te plannen.

Deelbehandelingen

Modelleren wenkbrauwen
€ 11,25

Harsen bovenlip
€ 9,20

Harsen kin
€ 9,20

Harsen wangen
€ 12,25

Harsen bovenlip & kin
€ 17,80

Verven wenkbrauwen
€ 11,25

Verven wimpers
€ 11,25

Verven wimpers & wenkbrauwen
€ 20,00

Wimperpermanent
€ 35,00

Lichaamsbehandelingen

Harsen bovenbenen
€ 31,00

Harsen onderbenen
€ 28,25

Harsen gehele benen  tot en met liezen
€ 56,25

Harsen armen
€18,25

Harsen oksels
€14,80

Harsen bikinilijn
€15,30

Harsen rug
€ 27,00

Bodymassage
€ 55,00

Rug- schouder – nekmassage 
€ 29,50

Medcos IPL - Definitief ontharen

De MedCos IPL is een hoogwaardig IPL-apparaat, dat werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerde licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld met een bevredigend resultaat. De MedCos IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei. 


Aantal behandelingen: gemiddeld 8 tot 10 
Resultaat haarreductie: 80 tot 90% 
Ook voor: couperose, Spider Naevi (spinnetjes), huidveroudering, acne