Beautysalon Amersfoort - Tips om op te letten!

 

1ste tip van een beautysalon uit Amersfoort

Voor je lichaam is het erg belangrijk dat het voldoende slaap krijgt. Bij het slapen heeft je lichaam genoeg rust om handelingen als het afbreken van afvalstoffen en het vernieuwen van cellen uit te voeren. Dat is ook één van de redenen waarom een middag slaap ook wel een schoonheidsslaap genoemd wordt.

 

2e tip

Het beste is om al van af een jonge leeftijd met de nodige voedingsstoffen verzorgd te worden. De beste en makkelijkste manier is door natuurlijk en vezelrijk te gaan eten. Onbewerkte voedingsmiddelen, daar gaat de grootste voorkeur naar uit. Daarmee verzorgt je je huid met de nodige mineralen, enzymen, vitaminen en aminozuren. Het laatste zijn erg belangrijk voor je lichaam en zijn dan zo genoemd 'de bouwstenen van het leven'. Deze zijn belangrijk voor de elasticiteit en stevigheid van je huid en om de venieuwing en activiteit in de cellen te vergroten.

 

3e tip van een beautysalon uit Amersfoort

Voor je doorbloeding is het goed om tussen de 2 en 3 liter water te drinken per dag. Ook zorgt het voor fijne poriën en een gladde huid.

 

4e tip van een beautysalon uit Amersfoort

Het bewegen met vrise lucht. Het is dan ook goed voor je doorbloeding en voor je huid om te gaan wandelen of iets sportiefs te doen.

 

5e tip

Het vermijden van ruzie, stress of verdriet kan ook al een stuk schelen. Ook vertwijfeling, ontevredeneheid en depressie zijn spoor na latende onderdelen.

 

6e tip van een beautysalon uit Amersfoort

Ontspanning en gelach laat je jong voelen. Je beslist zelf al vroeg of je lach- of dat je zorgrimpels krijgt.

 

7e tip

Stop met roken! Er is geen slechtere stof die ervoor laat zorgen dat je huid verouderd dat nicotine. Je ziet dan ook vaak dat rokers een grauw en rimpelig huid hebben.

 

8ste tip van een beautysalon uit Amersfoort

Alcohol en koffie drinken met mate. Koffie en alcohol geeft verwijding in de aderen en veroorzaakt ook grove poriën. Diepe rimpels en alcoholacne is niet bepaald gewild. Natuurlijk is het geen probleem om af en toe een drankje te nemen.

 

En dan de 9e tip

Zonnebrandcrème helpt je lichaam te beschermen tegen zonnestralen die een schadelijke werking kunnen hebben. verhoog het effect door uit voeding de natuurlijke antioxidanten te halen. Zonnen is lekker maar het is dan belangrijk dat je niet vergeet dat nadat je hebt gezond je huid meer hydratatie moet krijgen.

 

10e tip van een beautysalon uit Amersfoort

Het is goed om je huid te verzorgen met een op jou huid afgestemde cosmetica. Wel is het belangrijk dat het parfumvrij is. Dit is omdat geurstoffen niet alleen je huid gevoelig maken, maar het geeft ook irritatie. Voor mensen die vaker problemen hebben met hun huid is het vooral voor hun schadelijk.

 

De 11e tip

Door voedingssupplementen kan innerlijke schoonheid geoptimaliseerd worden ongeacht je leeftijd. Dit is vooral bij beroepen die voor veel stress zorgen. Het is niet alleen bij stresvolle beroepen zinvol maar ook bij oudere mensen, zwangere vrouwen, reizende (zaken) mensen, sporters of bij mensen die chronisch ziek zijn.

 

12e tip van een beautysalon uit Amersfoort

het vermijden van crash diëten, neurotoxine , hormoonkuren of schoonheidoperaties. Deze dingen zijn vaak niet blijvend en ze kunnen nare gevolgen hebben.

 

13de tip

Als je gelukkig bent ben je vanuit binnen mooi en dit straal je dan ook uit. Het is dan niet raar dat men zegt dat verliefde en zwangere vrouwen zijn gelukkig en stralen dit dus ook uit. Er bestaat geen betere middel tegen rimpels dan geluk.